Malzemeler: * 1 adet soğan * 400 gr kereviz * 1 çorba kaşığı sıvıyağ * 1 çay kaşığı toz şeker * 500 ml et suyu * 240 gr doğranmış domates (konserve) * 100 gr süt kreması * 3 dilim tost ekmeği * Yarım çorba kaşığı margarin * Tuz ve Karabiber
Hazırlanması: * Soğanı soyup doğrayın. Kerevizi soyup yıkayın. Yeşil kısımlarını kesip bir kenara ayırın. Diğer kısımlarını doğrayın. * Sıvıyağı tencerede kızdırın. Soğan ve kerevizi ilave edip kavurun. Tuz, karabiber ve toz şeker ile tatlandırın. * Üzerine et suyunu dökün ve yaklaşık 20 dakika kereviz yumuşayana kadar pişirin. Tencereyi ocaktan alın. * Kerevizli karışımı domates ve süt kreması ile birlikte robotta püre haline getirin. * Hazırladığınız çorbayı yeniden ısıtın. Tuz ve karabiber ekin. * Tost ekmeğini minik minik doğrayıp çok az margarinde altın sarısı rengi alana kadar kızartın. * Çorbayı servis yaparken hazırladığınız bu kıtırlar ve kereviz yeşillikleri ile süsleyin.