AnasayfaTakvimSSSAramaKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap
En son konular
» 21 ONLİNE FİLM İZLE
Cuma Tem. 02, 2010 12:53 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» AŞK DERSİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:51 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KASABANIN YENİSİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:44 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» DOĞMAMIŞ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:41 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KÖR NOKTA ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:39 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» GERİLİM HATTI ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:34 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» SİZİ SEVİYORUM ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:31 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KIZLAR BİRLİĞİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:28 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» ROMANTİK KOMEDİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:24 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KAMPÜSTE ÇIPLAK AYAKLAR ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 12:55 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» METRODAN KAÇIŞ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 12:48 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
SoNBaHaR (121)
 
`KaЧıp GüL (45)
 
BoRa (39)
 
ExTRa_CaRaMeL (24)
 
iDiL (16)
 
Swarthy" (4)
 
qhYSeM (1)
 
Asli (1)
 
Lucky Star (1)
 

Paylaş | 
 

 TÜRKİSTAN PİLAV TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
SoNBaHaR
Co Admin
Co Admin
avatar


MesajKonu: TÜRKİSTAN PİLAV TARİFİ   Ptsi Ocak 04, 2010 6:45 pm



Malzemeler:

- 1 kg baldo pirinç (4 su bardağı)
- 500 gram kemiksiz kuzu sotelik et,
- 3 orta boy havuç,
- 2 orta boy soğan
- yarım paket margarin,
- 2 kaşık salça
- 2 bardak haşlanmış nohut
- 1 kaşık tereyağ,
- tuz ve karabiber.


Tarifi:

Pirinçleri ıslatın. havuçları rendeleyin. soğanları el ile küçük küçük doğrayın.
Margarini eritip soğanları içine koyun ve 1-2 dakika kavrun, üzerine et ilave edin, kendi suyu ile pişirin. Etler bıraktığı suyu çeksin, eğer et hala sertse biraz sıcak su ekleyin, pişmesine yakın havuçu ilave edin. Et ile birlikde pişirmeye devam edin.
2 kaşık salçayı, tuzu, arzuya göre biraz karabiberi ve haşlanmış nohutları tencere ekleyin. Daha önceden ıslattığınız baldo pirinci ilave edilip, malzemenin üstünü bir serçe parmağı inceliğinde geçecek şekilde sıcak su ilave edin, önce biraz hızlı ateşte sonra kısık ateşte suyunu çektirin. üstüne tereyağı parça parça koyarak demlenmeye bırakın.
Servis öncesi pilavı iyice karıştırarak büyükçe bir kase içine koyun ve servis tabağına ters çevirin.

Turşu ile servis yapabilirsiniz.

_________________



Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
TÜRKİSTAN PİLAV TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TARİHTEKİ ÜNLÜ RESSAMLAR VE ÜNLÜ TABLOLARI!!!!
» MERSİN İLİMİZİN GEZİLECEK TARİHİ YERLERİ
» ILGAZIN TARİHİ
» EN GÜZEL YEMEK VE SALATA TARİFLERİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Ankara Team Genclik FoRuM :: AnaSayfa :: Yemek Tarifleri :: Pilavlar-
Buraya geçin: