Malzemeler: * 1 adet soğan ve 1 adet domates * 400 gr kabak * 1 adet patates * 1 çorba kaşığı margarin * 800 ml et suyu * 75 gr çekirdeksiz siyah zeytin * 75 gr tulum peyniri * Yarım demet maydanoz * 100 gr süt kreması * Karabiber, Tuz.
Hazırlanması: * Soğanı soyup doğrayın. Kabağı yıkayıp soyduktan sonra küp küp doğrayın. * Soğanı kızgın yağda sote edin. Patatesi ilave edip sote etmeye devam edin. * Et suyu ve kabağı da ekleyip yaklaşık 12 dakika kadar pişirin. * Bu arada zeytinleri ikiye bölün. Peyniri ufalayın. * Domatesi yıkayıp doğrayın. Maydanozu da yıkayıp kıyın. * Süt kremasını et suyu karışımına ilave edin, çorbayı robottan geçirerek pütürsüz bir hale getirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. * Zeytin, peynir, domates ve maydanozu ilave edip çorbayı bir daha ısıtın ve servis yapabilirsiniz