AnasayfaTakvimSSSAramaKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap
En son konular
» 21 ONLİNE FİLM İZLE
Cuma Tem. 02, 2010 12:53 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» AŞK DERSİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:51 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KASABANIN YENİSİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:44 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» DOĞMAMIŞ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:41 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KÖR NOKTA ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:39 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» GERİLİM HATTI ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:34 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» SİZİ SEVİYORUM ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:31 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KIZLAR BİRLİĞİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:28 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» ROMANTİK KOMEDİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:24 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KAMPÜSTE ÇIPLAK AYAKLAR ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 12:55 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» METRODAN KAÇIŞ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 12:48 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
SoNBaHaR (121)
 
`KaЧıp GüL (45)
 
BoRa (39)
 
ExTRa_CaRaMeL (24)
 
iDiL (16)
 
Swarthy" (4)
 
qhYSeM (1)
 
Asli (1)
 
Lucky Star (1)
 

Paylaş | 
 

 DOMATESLİ PİLAV TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
SoNBaHaR
Co Admin
Co Admin
avatar


MesajKonu: DOMATESLİ PİLAV TARİFİ   Ptsi Ocak 04, 2010 6:55 pm



Malzemeler:

* 2 su bardağı pirinç
* 3 su bardağı su
* 3 adet büyük domates
* 1 kaşık salça
* 3 yemek kaşığı tereyağı
* 1 adet et ya da tavuk bulyon
* Tuz

Yapılışı:

1. Pirinçleri 20 dakika kadar sıcak suda bekletin. Daha sonra bir süzgeçe koyup, bulanık suyu gidene kadar musluğun altında tutun.
2. 2 domatesi rendeleyin.
3. Orta ateşte, tereyağıyla birlikte domatesleri ve salçayı kavurun.
4. Üzerine pirinçleri ekleyip, 2-3 dakika karıştırın.
5. Su, tuz ve bulyonu ekleyin. Üzerini cam bir kapakla kapatın.
6. 3-4 dakika, su kaynayıncaya kadar yüksek ateşte, daha sonra 15 dakika kadar kısık ateşte pişirin.
7. Suyunu çekmeye başladığında geriye kalan 1 domatesi ince doğrayıp, süslemek için pilavın üzerine dizin.
8. Pilavı ateşten alıp, kapağının altına bir havlu sıkıştırın. 5 dakika kadar kapağını açmadan dinlenmeye bırakın.
9. Maydanozla süsleyip, servis yapın.

_________________



Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
DOMATESLİ PİLAV TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TARİHTEKİ ÜNLÜ RESSAMLAR VE ÜNLÜ TABLOLARI!!!!
» MERSİN İLİMİZİN GEZİLECEK TARİHİ YERLERİ
» ILGAZIN TARİHİ
» EN GÜZEL YEMEK VE SALATA TARİFLERİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Ankara Team Genclik FoRuM :: AnaSayfa :: Yemek Tarifleri :: Pilavlar-
Buraya geçin: