AnasayfaTakvimSSSAramaKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap
En son konular
» 21 ONLİNE FİLM İZLE
Cuma Tem. 02, 2010 12:53 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» AŞK DERSİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:51 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KASABANIN YENİSİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:44 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» DOĞMAMIŞ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:41 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KÖR NOKTA ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:39 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» GERİLİM HATTI ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:34 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» SİZİ SEVİYORUM ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:31 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KIZLAR BİRLİĞİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:28 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» ROMANTİK KOMEDİ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 1:24 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» KAMPÜSTE ÇIPLAK AYAKLAR ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 12:55 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

» METRODAN KAÇIŞ ONLİNE FİLM İZLE
Salı Haz. 29, 2010 12:48 pm tarafından ExTRa_CaRaMeL

Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
SoNBaHaR (121)
 
`KaЧıp GüL (45)
 
BoRa (39)
 
ExTRa_CaRaMeL (24)
 
iDiL (16)
 
Swarthy" (4)
 
qhYSeM (1)
 
Asli (1)
 
Lucky Star (1)
 

Paylaş | 
 

 KARNIYARIK

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
SoNBaHaR
Co Admin
Co Admin
avatar


MesajKonu: KARNIYARIK   Ptsi Ocak 04, 2010 6:33 pm




Malzemeler:

4 kucuk boy patlican
1/2 kap cicek yagi
3/4 kap sicak su, 1 yk ezilmis domates ila karisitirilmis

Ic Malzeme:
150 gr orta yagli kiyma
1 kucuk sogan, piyazlama dogranmis
1 orta boy domates, 4 ince dilim kesip bir kenara koyun, geri kalani kub seklinde dograyin
1 carliston biber, 4 ince dilim kesip bir kenara koyun, geri kalani kucuk dograyin
1-2 dis sarimsak, dilimlenmis
Tuz
Karabiber
1 yk ezilmis domates
3/4 kap sicak su

Yapılışı:

Once patlicanlarin kabuklarini seritler halinde kesin. Uzerlerine tuz serpip kenarda 20 dakika kadar bekletin. Patlicanlari sikin, yikayin ve kagit havlu ile kurulayin. Cicek yagini tavaya koyun. Yag isininca patlicanlarin her yanini yakmadan kizartin ve kenara alin. Bir taraflarindan uzunlamasina bicak ucu ile, uclarina ulasmiyacak sekilde kesin. Tatli kasigi yardimi ile icindeki cekirdekleri cikartin. Parcalanmamasina dikkat edin. Pisirmek uzere, temiz, yayvan bir tencereye koyun.

Bu arada ic malzemelerin hepsini orta boy bir tencere icinde kisik ateste pisirin. Hemen hemen butun suyunu cektirin, arada karistirin dibi tutmasin.

Tatli kasigi ile patlicanlarin iclerini esit sekilde doldurun. 1 yk ezilmis domates ile karisitirilmis 3/4 kap sicak suyu, kenardan tencerenin icine dokun. Her patlicanin uzerine birer domates ve yesil biber koyun, tencerenin kapagini kapayin. Orta isida 15 dakika kadar pisirin.

_________________



Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
KARNIYARIK
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Ankara Team Genclik FoRuM :: AnaSayfa :: Yemek Tarifleri :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: