MalzemelerHamur için;
1yumurta
2 kaşık toz şeker
2 yemek kaşığı irmik
2 yemek kaşığı yoğurt
2 kaşık hindistan cevizi
250 g margarin
Yarım paket kabartma tozu
Renklendirmek için 3 kaşık kakao
Birer tatlı kaşığı sarı ve kırmızı gıda boyası,
şerbeti için;
Yarım kg toz şeker
3 su bardağı su
HazırlanışıŞerbeti önceden hazırlayıp soğutun, hamur malzemelerini yoğurup üçe ayırın her birine renklendiricileri katın ve üç renk elde edin. Hamurları 1 cm kalınlığında açın çay bardağıyla üzerilerine basarak küçük yuvarlaklar yapın istediğiniz renklerle birer cm üzerine gelecek şekilde yan yana yerleştirip bir birine sarın ortadan kesip gül şeklini elde edin. Hamurlar bitene kadar yapın. 200°C de üzeri kızarana kadar pişirin fırından çıkarıp ilk sıcaklığı gittikten sonra soğuk şerbeti dökün afiyet olsun..