Malzemeler2 su bardağı bulgur
3,5 bardak sıcak su
2 adet soğan
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil biber
1 adet orta boy havuç
3 adet domates
1,5 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı margarin
1 adet knor et ya da tavuk suyu(ben tavuk suyu kullandım)
sıvı yağ
HazırlanışıTencerenin içine margarin ve biraz sıvı yağ koyun.Doğranmış soğanı,biberleri ve rendelenmiş havucu ekleyin ve 5 dk kavurun. Önceden yıkanmış bulgurları içine atın bulgurla özleşmesini sağlayın tekrar karıştırın(3_4 dk)küp küp doğranmış domatesleri de atıp bir kez daha karıştırın domatesler malzemeye işleyince knor et suyunu ve 3,5 bardak suyu ekleyin ve pişirin.Piştikten sonra 5_6 dk dinlendirin ve servis yapın.Afiyet olsun.
NOT:TÜM MALZEMELERİ AYRI AYRI KAVURDUM LÜTFEN ONA DİKKAT EDİN LEZZETİNİ ETKİLİYOR.